Savna v Spa v mestu – odkrijte zdravilne učinke finske savne

Najem savne (cena velja za 2 osebi):

- med tednom: 2 uri: 70 €, 3 ure: 90 €, 4 ure: 100 €
- čez vikend: 2 uri: 80 €, 3 ure: 100 €, 4 ure: 120 €

Finska savnaSavnanje pozitivno vpliva na vaše zdravje in počutje, ohranja mladosten videz vaše kože ter spodbuja pozitivno življenjsko energijo. Znanstveno je dokazano, da izdatno potenje pomaga pri zdravljenju mnogih obolenj in blaži razne bolečine v hrbtu in mišicah. Pri potenju potrošimo ogromno kalorij, kar pomeni, da s savnanjem tudi hujšamo. Naredite nekaj zase in za svoje zdravje in si privoščite sproščujočo savno.

V samem središču Ljubljane vas pričakuje svet miru, sprostitve, opojnih vonjav in popolne zasebnosti – z eno besedo finska savna v Spa v mestu, Ljubljana. Finska savna je najbolj razširjena oblika savne, saj krepi imunski sistem, zelo dobro vpliva na celoten gibalni sistem in blaži stres. Gre za suho savno, v kateri je temperatura zraka med 80 in 100 stopinjami. Zrak v prostoru je suh in ravno zato lahko v tej savni zdržimo pri tako visokih temperaturah. Temperaturo v prostoru lahko s polivanjem odišavljene vode po kamnih, naloženih na peč, tudi povečamo.

Razvajanje v finski savni

Finska savna v Spa v mestu, Ljubljana – zakup savne odvisen od vas in vaših želja

SavnaV Spa v mestu je prostor, v katerem se nahaja finska savna, odprt in svež, a kar malo skrivnosten. Predvsem pa je to prostor, ki je namenjen samo vam. Ob finski savni je še whirpool, v katerem je prostora ravno za dva.

Poskrbeli bomo, da bo vaše sproščanje v savni nemoteno in zasebno. Savna bo ob uri, ki si jo boste sami izbrali, odprta le za vas. Odišavljen in prijetno zatemnjeni prostor, v katere se lahko prepustite poslušanju izbrane glasbe, pa lahko kmalu pridobi tudi posebno noto romantike in navadna savna postane posebna savna v dvoje.


Najem savne za dva je edinstvena sprostitev v intimnem okolju in romantičnem vzdušju. Odločite se za zakup finske savne z whirpoolom in si privoščite romantično razvajanje v dvoje. V soju sveč in opojnih dišav si pričarajta intimo samo za vaju.

Nikar ne odlašajte in naredite nekaj zase in za svoje zdravje. Naj vam finska savna v Spa v mestu, Ljubljana, izboljša zdrave in počutje. Posebno doživetje pa ponuja zasebna savna v dvoje, zato se odločite za zakup savne in presenetite vašo najdražjo.

Najem savne (cena velja za 2 osebi):

- med tednom: 2 uri: 70 €, 3 ure: 90 €, 4 ure: 100 €
- čez vikend: 2 uri: 80 €, 3 ure: 100 €, 4 ure: 120 €


Pokličite nas na zgornjo številko ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.