JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA

Najnaprednejša 100 odstotno naravna metoda pomlajevanja.

Japonski cosmo lifting™ obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu, pri tem pa se uporabljajo izključno naravni proizvodi. Incaearth Lone Sorensen (Šipkovo olje vsebuje tudi veliko vitamina C ter drugih mineralov in vitaminov. V procesu staranja postaja pomanjkanje vode v celicah vse izrazitejše, to pa se zaradi obilice žilic in živcev zelo hitro opazi predvsem na obrazu. Izrazne mišice se lahko pojavijo kot izraz notranjega doživljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot čustvene brazgotine. Z Japonskim cosmo liftingom Sorensensistem™ sprostimo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji.

Japonski cosmo lifting obraza


UČINKI JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA OBRAZA

Z izvajanjem metode obrazu vrnemo svežino, učvrstimo obrazne mišice ter omilimo gube. Po dvanajstih terapijah v štirih tednih pa lahko učinek primerjamo tudi z botoksom. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Metoda temelji na ideji tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.

Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga™ obraza in limfne stimulacije, dosegamo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšamo zdravje kože ali telesne težave. Tako je japonski cosmo lifting™ obraza odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, ker zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov, ugodno vpliva tudi na počutje.

Je inovativna, 100% naravna in ena izmed najučinkovitejših metod pomlajevanja obraza, pri kateri se učvrstijo obrazne mišice, znaki staranja v obliki gubic se omilijo, koža postane napeta in sijoča, celotno telo pa se napolni z energijo.

Deluje neposredno na centralni živčni sistem, kar povzroči popolno sprostitev notranje napetosti. S stimulacijo živčevja, akupunkturnih točk in refleksnih con na obrazu uravnovešamo delovanje hormonalnega sistema in pospešimo proizvodnjo kolagena, ki skrbi za prožnost in elastičnost kože. Na ta način dosežemo optimalen mišični tonus.

Je odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj dvigne obrazno tkivo in izboljšuje strukturo kože, zagotavlja primerljivo trajne in kakovostne rezultate brez stranskih učinkov.

Kaj lahko pričakujem ob obisku? Japonski cosmo lifting obraza.

50 minut posvečanja vašemu obrazu se začne z nanosom hladno stiskanega ekološkega šipkovega olja( Incaearth). Masaža obraza se izvaja ročno in je osredotočena na refleksne točke in cone obraza ter globoko stimulacijo mišic, ki se izmenjujejo z limfno drenažo obraza. Ob koncu tretmaja se dobro ogreti obraz natre in ohladi s solnimi kroglicami iz rudnikov modre soli v Španiji, ki kožo dodatno obogatijo. Metodo je razvila svetovno priznana refleksoterapevtka Lone Sorensen, ki je v 38 letih raziskovalnega dela z Obrazno refleksoterapijo opazila izboljšanje mišičnega tonusa in izrazit učinek liftinga.

Učinek liftinga se čuti in je viden že po prvem tretmaju, saj je koža videti sveža in sijoča. Za trajnejši učinek liftinga in pomladitve je priporočljivih 8 do 12 obiskov. Podaljšujete ga z vzdrževanjem enkrat mesečno.


Komu je terapija JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA namenjena?

Ženskam in moškim vseh starosti, saj deluje preventivno proti nastajanju prvih gubic, zrelejšim kožam pa vrača mladosten sijaj. Z obraza zbriše utrujenost ter prepreči izgubo kolagena. Tretma je sproščujoč in osvežujoče vpliva na splošno počutje.

Občutno se izboljša stanje mišic, ki so prizadete po obrazni paralizi (po kapeh, nesrečah) tudi v primerih, ko druge metode rehabilitacije ne privedejo do želenega učinka.