Masaža nog – delna masaža telesa za dobro počutje in sproščenost

Masaža ugodno vpliva na naše splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka ter pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. S klasično masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Masaža je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic, mišicam povrne moč. Prav tako masaža izboljšuje izmenjavo prehrambenih snovi in kisika v celicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, bolečine v križu in v sklepih, sprošča in pomirja.


Klasična masaža zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Zajema lahko celotno telo ali del telesa. Delna klasična masaža ima enake pozitivne učinke na telo, le da se omeji na posamezen del telesa. Za dobro počutje in sproščenost bosta poskrbeli tako masaža nog ali rok kot masaža hrbta.


Prepričajte se o vseh pozitivnih učinkih masaže na vaše počutje in zdravje in obiščite naš Spa v mestu. Poleg klasične masaže telesa vam ponujamo tudi številne druge masaže. V Spa v mestu smo prepričani, da boste med njimi zagotovo našli pravo zase. Na voljo so anticelulitna masaža, masaža z lesenimi kamni, klinična aromaterapija, ročna limfna drenaža in refleksna masaža stopal. V Spa v mestu v Ljubljani pa se boste lahko prepričali tudi o zdravilnih učinkih finske savne.

 

Terapevtska masaža nog in stopal v Spa v mestu v Ljubljani

Masaža nog je terapevtska masaža, pri kateri masiramo sprednji in zadnji del nog ter stopala. Nepričakovano izboljšanje zdravstvenega stanja lahko dosežemo s kombinacijo masaže nog z refleksno masažo stopal oz. refleksologijo. Pri masaži nog uporabljamo naravno olje in balzam za noge. Masažo priporočamo pri utrujenih, težkih, oteklih nogah, krčih v nogah, zmanjšani gibljivosti sklepov in motnjah v cirkulaciji. Masaža nog se lahko izvaja tudi kot del terapevtskih programov po poškodbah in operacijah. Tehnike masaže se prilagodijo zdravstvenemu stanju posameznika in želenim ciljem masaže. Masaža nog je primerna za vsakogar, ki na nogah nima krčnih žil.

Če so vaše noge utrujene in zatečene, je masaža nog odlično zdravilo. Vabljeni v Spa v mestu, kjer vas čaka najbolj sproščujoča masaža nog in stopal v Ljubljani.