Manikura – naravna nega rok in nohtov na rokah

Manikura, nega rok - 35 min, 20 €

Zdravi in lepi nohti dajejo vtis splošnega zdravja in urejenosti posameznika. S skrbjo za nohte lahko izboljšamo njihov videz in si povrnemo občutek urejenosti in zdravja, s tem pa tudi višjo raven samozavesti. Če želimo, da bodo naši nohti lepi in zdravi, jim moramo posvetiti dovolj nege. Pravilna nega nohtov namreč pripomore k njihovi hitrejši rasti ter zagotavlja zaščito pred njihovim cepljenjem in lomljenjem. Nega nohtov na rokah oziroma manikura naj bo tudi redna.


Manikura je kozmetični postopek, ki vključuje ureditev in oblikovanje nohtov ter odstranitev in nego obnohtne kožice. Priljubljena je zlasti francoska manikura, za katero so značilne bele konice nohtov in bledo rožnata barva laka. Nega nohtov na rokah se lahko zaključi tudi z lakiranjem. Nega rok pa lahko vključuje še piling in masažo rok ter nanos hranljive kreme za roke.

 

Manikura v Spa v mestu, Ljubljana – nega rok in nohtov za zdrav in lep videz

ManikuraNaravna nega rok in nohtov na rokah je na voljo tudi v našem kozmetičnem salonu. Na voljo je tako klasična kot francoska manikura, v Spa v mestu Ljubljana pa poskrbimo tudi za naravno nego stopal in nohtov na nogah. Negovani naravni nohti so najlepši nohti.

Manikura rok in nohtov se začne z nanosom luščila za roke, da bodo koža in tudi nohti vpili vse sestavine iz izdelkov za nego. Nega rok se nadaljuje z masažo in nanosom hranljive maske za roke. Vaše roke bodo tako še dolgo sijale in ponosno jih boste lahko pokazali komur koli.


Nega nohtov na rokah pa zajema odstranitev obnohtne kožice ter urejanje in oblikovanje nohtov. Odstranitvi nohtne kožice sledi kopel, ki nohte zmehča, da so pripravljeni na oblikovanje s pilico. Manikura se nato nadaljuje z nanosom podlaka, ki ga izberemo glede na tip nohta. V nadaljevanju nanesemo še izbrano barvo laka in nadlak za sijoč videz nohtov. Takšna nega rok in nohtov na rokah je priporočljiva vsaj enkrat na mesec.


Manikura v kozmetičnem salonu Spa v mestu bo poskrbela za lep in urejen videz vaših rok in nohtov.

Pokličite nas na zgornjo številko ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.