Izdelava in optimizacija spletne strani | Kolofon

 

Vsisi logo

Izdelava spletne strani, naročnik: Spa v mestu, Tinka Plohl s.p.
Izdelava spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o., spletnidonos
Optimizacija spletne strani: VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Spletna stran www.spavmestu.si je bila po izdelavi spletne strani vpisana še v poslovni imenik vsi.si

 

SPA V MESTU

 

Zdravje in lepota sta ključnega pomena za kvalitetno življenje - sprostite se kar sredi ljubljanskega mestnega vrveža v SPA V MESTU. V kozmetičnem salonu SPA V MESTU so vam na voljo masaže; klasična, anticelulitna, z lesenimi kamni, refleksna masaža stopal itn., savne; finska savna, katera je v ponudbi tudi kot savna v dvoje, (medicinska) pedikura ter razvajanje in nega nog, manikura in nega rok, ličenje z naravno kozmetiko, nega obraza in kože, razne obrazne maske kot je kakakova, za kožo celotnega telesa pa poskrbi piling telesa.

 

Kozmetični salon v Ljubljani SPA V MESTU vam tako nudi celovite storitve za razvajanje, sproščanje, nego, zdravje in lepoto. Oglasite se v centru Ljubljane in se prepustite strokovnjakom.

 

Optimizacija spletne strani z www.vsi.si
Izdelava mini spletne strani SPA V MESTU v vsi.si

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja.